Slideshow drva cijene (2)

Samo sunce grije bolje od nas!

Samo sunce grije bolje od nas!

Samo sunce grije 
bolje od nas!

Samo sunce grije bolje od nas!

Samo sunce grije 
bolje od nas!

Samo sunce grije bolje od nas!

Naši proizvodi

Ogrijevno drvo iscijepano

Koliko ste puta čuli kako je drvo tvrdih lišćara najbolje drvo za ogrjev? To nije slučajno! Upravo drvo tvrdih lišćara najduže održava kuću toplom jer ne sagorijeva brzo a prilikom sagorijevanja ispušta energiju od čak 1.850kWh po prostornom metru!
Više o proizvodu

Pelet

Pelet je presovani drvni ostatak vlažnosti manje od 10% što mu daje visoku energetsku učinkovitost. Automatika sagorijevanja stavlja pelete u rang sa lož uljem i plinom. Peći se automatski pale i gase, postižu i održavaju zadanu temperaturu, te imaju automatsko doziranje potrebne količine peleta.
Više o proizvodu

Briketi

Briket je čvrst energent biljnog porijekla. Proces proizvodnje se sastoji od usitnjavanja sirovine a zatim njenog kompresovanja pod visokim pritiskom kako bi se dobio kompaktan briket koji po izgledu podsjeća na ogrijevno drvo.
Više o proizvodu

Kameni ugalj

Mrki ugalj je tamno sive do crne boje. Odlikuje se visokom toplotnom vrijednošću zbog čega se u najvećoj mjeri primjenjuje u industriji. Koristi se i u domaćinstvima za veće sisteme i instalacije grijanja koji mogu da podnesu veliku toplotnu vrijednost mada ima primjenu i u širokoj potrošnji.
Više o proizvodu

Lignit ugalj

Lignit ugalj je smeđe do crne boje. Zbog svoje primjene i količine, predstavlja izuzetan potencijal u energetskom smislu. Toplotne vrijednosti uglja lignit se kreću od 9.500 - 14.500 kJ/kg.
Više o proizvodu

Obavještenja za korisnike

02 Dec
SAMO ZA VAS, DRAGI KUPCI! Zbog velike potražnje te činjenice da cjelokupno tržište nije podmireno ogrjevom u cijelosti, PRODUŽUJEMO BLACK FRIDAY AKCIJU I ZA NAREDNU SEDMICU!
21 Sep
ZAPOŠLJAVAMO! Ovom prilikom objavljujemo obavijest da naša kompanija, a zbog povećanog obima posla, raspisuje JAVNI KONKURS za prijem uposlenika na radno mjesto KOMERCIJALISTA. Mjesto rada: Bosna i Hercegovina (sa...
21 Sep
ZAPOŠLJAVAMO! Ovom prilikom objavljujemo obavijest da naša kompanija, a zbog povećanog obima posla, raspisuje JAVNI KONKURS za prijem uposlenika na radno mjesto REFERENT U KNJIGOVODSTVU/KNJIGOVOĐA. Mjesto rada:...

Kontaktirajte nas na besplatni info telefon ili preko maila!

Album slika

Mašinsko cijepanje drva
Istovaranje trupaca
Utovar iscijepanih drva