image

image

 
 • DRVENI ugalj
  (lignit)

 • ISCIJEPANA
  bukova drva

 • MRKI ugalj
  (kocka, orah)

 • ENplus® A2
  drveni pelet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

DRVOSJEČA d.o.o. Sarajevo

Firma čiju prezentaciju upravo čitate osnovana je u augustu 2005 godine, i ima iza sebe izvrsne rezultate u svom području rada, te se možemo pohvaliti velikim brojem zadovoljnih kupaca i klijenata.

Djelatnost firme je veleprodaja i maloprodaja uglja i ogrjevnog drveta.

Uvijek orijentisani prema kupcu i zahtjevima tržišta, sticali smo znanje, iskustvo, tradiciju i ime u branši, i kao rezultat toga možemo reći da nam u našoj djelatnosti nema ravnog.

Hiljade kubnih metara i hiljade tona uglja transportovani su do zadovoljnog krajnjeg korisnika. Svo to vrijeme nastojimo ići naprijed i biti u službi naših kupaca.

Nastojimo im pružiti uslugu i isporučiti ogrjev po njihovim željama i potrebama.

Danas naša firma Drvosječa d.o.o sa svojih 184 zaposlena radnika djeluje na šest lokacija, sa glavnim sjedištem u Sarajevu i pet poslovnih jedinica: Mostar, Zenica, Tuzla, Goražde i Maglaj. Na taj način pokrivamo direktno sva značajnija tržišta u našoj zemlji. Firma raspolaže voznim parkom koji broji 74 vozne jedinice. Uposlenici firme predstavljaju najveću vrijednost i dolaze iz svih krajeva naše domovine. Ponosni smo na to da su naši kadrovi zaposleni sa nama praktično od naših početaka, da je većina njih „izučila" profesiju kod nas i usvojila poslovnu filozofiju firme.

Činjenica je da nismo zaboravili ni našu najugroženiju populaciju, a to su penzioneri-umirovljenici. Shodno tome navedenoj populaciji je omogućen upis ogrjeva na rate, bez kamata i žiranata, a sve to samo uz ličnu kartu i zadnji ček od penzije.
Firma svojim sponzorstvima i donacijama svake godine pomaže veliki broj humanitarnih akcija te različita kulturna, sportska i zabavna dešavanja.

Naša firma vođena misijom da brend, koji smo nesumnjivo stvorili mukotrpnim radom, DRVOSJEČA d.o.o postane brend u regionalnim okvirima postavlja sebi sve ambicioznije strateške ciljeve koje iz godine u godinu, bez obzira na izazove sa kojima se svakodnevno suočavamo, uspješno ispunjava.

Da je naš pristup poslovanju ispravan potvrdile su nam i mnoge državne institucije i ministarstva uz čiju smo saradnju realizovali i mnoge velike projekte.

Iako svakodnevno dobijamo ponude za saradnju i iz drugih zemalja iz okruženja nama se ne žuri , jer nam je cilj da svako istupanje na nova tržišta bude praćeno dobrim osmišljavanjem i pripremama, pa tek onda realizacijom planova.

Posvećenost kupcu, intenzivan napor da se zadovolje potrebe svojih klijenata srž je poslovne filozofije naše firme.

„Jedino sunce grije bolje od NAS“!

 
 
Vaš Drvosječa d.o.o.